Fytostar Meno-swift Dag&nacht Caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

MENO SWIFT

Nutri-complex met zilverkaars, helpt als ondersteuning tegen de symptomen van de menopauze
Vitamine B6, draagt bij aan de normale hormoonwerking

Bevat ook: Rode klaver, vitamine D & isoflavonen

MenoSwift is een krachtig nutri-complex met zilverkaars, dat helpt als ondersteuning bij de symptomen van de menopauze. Daarnaast draagt de toegevoegde vitamine B6 bij tot de normale hormoonwerking en helpt de rode klaver en vitamine D bij het in stand houden van een normaal beendergestel.

Gebruik

1 capsule per dag innemen

Samenstelling

INGREDIËNTEN

vulstof: Amylum solani, Extract van Brassica oleracea (Broccoli), Extr van Trifolium pratense (Rode klaver), capsule: Gelatine, Extr van Cimicifuga racemosa (Zilverkaars), Poeder van Vitex agnus castus (Monnikenpeper, vrucht), Extr van Glycine max (Soja, boon), bevochtigingsmiddel: Zonnebloemolie, Extr van Vitex agnus castus (Monnikenpeper), Vit D3, Pyridoxine hydrochloride (Vit B6), Cyanocobalamine (Vit B12), Foliumzuur.

Gegevens
CNK3902046
FabrikantenOcebio
MerkenFytostar
Breedte81 mm
Lengte135 mm
Diepte48 mm