Infusie Bio Vertering Zakje 20

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Of het nu na een zware maaltijd is of tijdens veranderingen in je eetpatroon, een moeilijke spijsvertering kan je welzijn veranderen en een gevoel van onbehagen opwekken.

Nutrisanté Digestion biologische kruidenthee combineert :

  • koriander die bijdraagt tot een goede spijsvertering
  • venkel die helpt om darmgas te beperken en ook ongemakken bestrijdt de natuurlijke smaak van kamille, verbena en zoethout maken van deze infusie een moment van genot
Gebruik

Doe 1 zakje in een kopje en giet er kokend water bij. Laat 3 minuten trekken zodat de kruiden hun volle smaak kunnen afgeven, en maximaal 5 minuten, afhankelijk van de gewenste intensiteit.

Samenstelling

Venkel (30,5 %), koriander (30,5 %), kamille (30,5 %), verbena (6,5 %), zoethout (2 %).

Gegevens
CNK2511665
FabrikantenNutrisante, PONROY VITARMONYL BENELUX
MerkenNutrisante
Breedte80 mm
Lengte120 mm
Diepte70 mm